Måndag

Godmorgon! Återigen måndag och vi sparkar igång en ny vecka, dessutom den sista för denna månaden. Nästa vecka välkomnar vi juni som är en en sommarmånad, håller tummarna att värmen kommer då också :)
 
Helgen sprang verkligen förbi. Efter jobb och dagis i fredags blev det en sväng till Alingsås för lite handling och sen vidare till Kvinnestad där mamma hjälpte mig att färga håret. Resultatet blev väl sådär, så på lördagen fick vi köpa mer färg. Åkte till mamma och pappa, fick håret fixat och blev bjudna på lunch innan vi lämnade barnen och åkte hemåt. På kvällen var vi i Falköping på Eurovisionfest, mycket trevligt och dessutom blev det ju vinst. När vi äntligen landade hemma vid halv tre hann jag knappt lägga mig innan jag somnade. Söndagen bjöd på en liten sovmorgon och en lugn morgon innan vi åkte och hämtade hem barnen. Sen var vi ganska trötta hela familjen, jag är inte van att vara uppe så sent nu för tiden, haha. Barnen var också trötta efter massa utelek och bus så vi somnade tidigt allihop.
 
Idag är det en typisk måndagsmorgon och datorn vill inte sammarbeta. Men jag hoppas att Anders har löst det nu så att jag kan börja jobba. Jag är ju ganska beroende av att datorn gör som den ska.
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp